Καλέστε μας:

2311244124
Wishlist
Θεραπεία Κερατίνης

Θεραπεία Κερατίνης

Η κερατίνη είναι ένας τύπος πρωτεΐνης μη υψηλή περιεκτικότητα σε κυστίνη, ένα αμινοξύ που την καθιστά ανθεκτική, ελαστική και αδιάλυτη.

Η κερατίνη είναι η βασική προστατευτική ουσία των μαλλιών του δέρματος και των νυχιών.

Είναι δύσκολο να εξαχθεί χωρίς να καταστραφεί η κυστίνη ή να θυσιαστεί η δραστικότητά της.

Η τεχνολογία QUEEN  keratin treatment αποτελεί μια κατοχυρωμένη διαδικασία που εξασφαλίζει μια ήπια και αποτελεσματική μέθοδο για να το πραγματοποιήσετε.

Οι κερατίνες προέρχονται από καθαρό μαλλί που συλλέγεται από πρόβατα Νέας Ζηλανδίας.  Η απουσία πηγών ρύπανσης στην περιοχή εγγυάται μία αγνή πρώτη ύλη ενώ οι διαδικασίες εξαγωγής δεν επηρεάζει ή ταλαιπωρεί τα ζώα. Πρόκειται δηλαδή για ένα cruelty free προϊόν.

Πως λειτουργεί;

Το μοναδικό μας συστατικό από βιοπολυμερή είναι ουσιαστικά μια «υγρή μορφή τρίχας» που αναμιγνύεται απαλά με τα μαλλιά στο κεφάλι σας, τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό τους.

Προσδίδει επίσης στα μαλλιά συστατικά που έλειπαν εξαρχής και όσα έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου.  Τα μικρότερα μόρια κερατίνης διεισδύουν στον φλοιό της τρίχας βελτιώνοντας κα επιδιορθώνοντας την ποιότητα εκ των έσω. Η κερατίνη συμπληρώνει τα κενά ανάμεσα στην επιδερμίδα και το στέλεχος της τρίχας και στη συνέχεια επιτυγχάνεται στεγανοποίηση με ένα σίδερο υψηλής θερμότητας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι μπούκλες και προστίθεται δύναμη και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση καθώς το προστιθέμενο βάρος της κερατίνης λειαίνει και τιθασεύει τις μπούκλες.

Τα μεγαλύτερα μόρια κερατίνης επικαλύπτουν την επιδερμίδα του κεφαλιού εξωτερικά και την προστατεύουν από την περιβαλλοντική βλάβη που προκαλείται από παράγοντες όπως οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, το νέφος και άλλες ρυπαντικές ουσίες.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού για μία θεραπεία κερατίνης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείστε το ραντεβού σας εδώ!

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu