Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από 9/8 έως 19/8

Καλέστε μας:

2311244124
Wishlist
MOOD Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

MOOD Suncare Leave-in 10in1

Κωδικός Προϊόντος: 10348
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

12,60€

Suncare Leave-in 10in1. Γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι για όλους τους τύπους μαλλιών. Ιδανικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο, τον αέρα, το χλώριο και το αλάτι.

Suncare Leave-in 10in1. Γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ιδανικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο, τον αέρα, το χλώριο και το αλάτι. Η σύνθεσή του με βάση το φραγκόσυκο προσφέρει άμεση φρεσκάδα και ενυδάτωση. Ψεκάστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά πριν από την έκθεση στον ήλιο ή το μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα. Επαναλάβετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τι είναι:

Γαλάκτωμα ψεκασμού για όλους τους τύπους μαλλιών. Προετοιμάζει, ενυδατώνει, ξεμπερδεύει και προστατεύει τα μαλλιά: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο. Χωρίς ξέβγαλμα, σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Με βιολογικό έλαιο φραγκόσυκου, που συγκρατεί φυσικά το νερό ενώ διατηρεί την ενυδάτωση των μαλλιών.

Τι κάνει:

Συντηρεί χωρίς να βαραίνει, προετοιμάζει, προστατεύει, ενυδατώνει και ξεμπερδεύει. Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την επιθετική δράση του ήλιου, του ανέμου, του αλατιού ή του χλωρίου.

Χρησιμοποιήστε το έτσι:

Ψεκάστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά πριν από την έκθεση στον ήλιο ή το μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα. Επαναλάβετε τη λειτουργία όλη την ημέρα. Μην ξεβγάζετε.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu