Καλέστε μας:

2311244124
Wishlist
MOOD Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

MOOD Silver Specific Set

Ετικέτες: set
Κωδικός Προϊόντος: 10405
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

28,90€

Εξουδετερώστε τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους σε ξανθά, γκρίζα και λευκά μαλλιά. Με βιολετί χρωστικές και εκχύλισμα βατόμουρου.

Set Silver για ξανθά μαλλιά, σαμπουάν και conditioner για εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων κίτρινων σε ξανθά, γκρίζα και λευκά μαλλιά. Βιολετί χρωστικές και εκχύλισμα βατόμουρου.

Το Set Silver για ξανθά μαλλιά περιλαμβάνει:

  • Silver Specific Shampoo 400ml. Σαμπουάν εξουδετέρωσης κίτρινων τόνων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, τόσο βαμμένα όσο και φυσικά.

Εάν τα μαλλιά σας είναι ξανθά, ξέρετε ότι δεν μπορεί ένα οποιοδήποτε σαμπουάν να διατηρήσει το χρώμα σας. Το ξανθό είναι το πιο επιθυμητό χρώμα στον κόσμο και παρόλα αυτά είναι το πιο δύσκολο στη διατήρηση του εάν δεν χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα προϊόντα. Για να αποφύγετε τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους και να εξουδετερώσετε τους ζεστούς τόνους χρησιμοποιήστε το Silver Specific Shampoo.

  • Silver Specific Conditioner 400ml. Αντικίτρινο conditioner για ξανθά, μαλλιά με ξανθιές ανταύγειες ή γκρίζα μαλλιά.

Ξανθά και γκρίζα μαλλιά, βαμμένα ή φυσικά, όλοι θέλησαν τουλάχιστον μια φορά να απαλλαγούν οριστικά από τους ανεπιθύμητους ζεστούς τόνους. Η λύση είναι απλή, απλά προσθέστε το Silver Specific Conditioner στη ρουτίνα ομορφιάς σας, το επαγγελματικό conditioner με εκχύλισμα Blueberry και μωβ χρωστικές που ενώ μαλακώνει τα μαλλιά, εξουδετερώνει ακόμη και τις πιο επίμονες κίτρινες αποχρώσεις. Αυτό το μαλακτικό είναι επίσης εμπλουτισμένο με ένα παράγωγο κυτταρίνης που έχει προστατευτική δράση και σχηματίζει φιλμ για απαλά και λαμπερά μαλλιά.

Όχι μόνο αυτό, το Silver Specific Conditioner είναι ιδανικό για την αποκατάσταση της ζωής στα λευκά και γκρίζα μαλλιά. Vegan φόρμουλα.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu