Καλέστε μας:

2311244124
Wishlist
MOOD Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

MOOD Liquid Gel 1000ml

Κωδικός Προϊόντος: 10396
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

26,00€

Υγρό επαγγελματικό τζελ μαλλιών ιδανικό για μακριά ή κοντά μαλλιά, για μοντέρνα Styling χωρίς κολλάρισμα, σε συσκευασία πάγκου των 1000ml με αντλία.

Styling μαλλιών ιδανικό για μακριά ή κοντά μαλλιά, για μοντέρνα χωρίς κολλάρισμα. Styling, σε συσκευασία πάγκου των 1000ml με αντλία.

VEGAN ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ PARABENS, ARTIFICIAL COLORANTS, SLES, SLS, SILICONS.

Τι είναι: Επαγγελματικό υγρό Τζελ styling μαλλιών, δεν αφήνει υπολείμματα και χαρίζει υπέροχη λάμψη στα μαλλιά. Στεγνώνει γρήγορα, δεν κολλάει τα μαλλιά, ενυδατικό, δεν αφήνει υπολείμματα, εξαφανίζει το στατικό ηλεκτρισμό, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Για μοντέρνα Styling και μαλλιά που δεν θέλουν να είναι κολλαρισμένα, αλλά θέλουν να έχουν κατεύθυνση.

Τι κάνει: Στεγνώνει γρήγορα, δεν κολλάει τα μαλλιά , ενυδατικό , δεν αφήνει υπολείμματα, εξαφανίζει το στατικό ηλεκτρισμό, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα.

Για ποιόν είναι: Για μακριά ή κοντά μαλλιά, για μοντέρνα κουρέματα, που δεν θέλουν να είναι κολλαρισμένα, αλλά θέλουν να έχουν κατεύθυνση, επίσης για όποιον θέλει να ορίζει τις μπούκλες του.

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε με τα χέρια σας, σε υγρά ή στεγνά μαλλιά και δημιουργήστε το styling.

Κύρια χαρακτηριστικά: Η εξαιρετική του φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά και Fixing polymers. Fixing Polymers πολυμερή για την διαμόρφωση του styling των μαλλιών, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ κατά των επιβλαβών στοιχείων.

Δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς PARABEN, ARTIFICIAL COLORANTS, SLES, SLS, SILICONS.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu