Καλέστε μας:

2311244124
Wishlist
MOOD Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

MOOD Keratin Set

Ετικέτες: set
Κωδικός Προϊόντος: 10404
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

42,50€

Σειρά Keratin με βάση τη φυτική κερατίνη και Multi-Mineral Complex. Ένα καινοτόμο μεταλλικό σύμπλεγμα που αποτελείται από σίδηρο, χαλκό, μαγνήσιο, πυρίτιο, ψευδάργυρο, που προέρχεται από μια διαδικασία βιοζύμωσης.

Σετ προϊόντα κερατίνης μαλλιών. Περιποιηθείτε τα μακριά μαλλιά με φυτική κερατίνη, το σύμπλεγμα Multi-Mineral και σύνθετα πολυμεταλλικά στοιχεία για μεταξένια, απαλά, λαμπερά μαλλιά. Σετ 3 προϊόντων ιδανικά για χρήση μετά τη θεραπεία λείανσης

Το σετ με προϊόντα κερατίνης μαλλιών περιλαμβάνει:

  • Keratin Shampoo 400ml. Μεταξένιο σαμπουάν για μακριά μαλλιά με φυτική κερατίνη και το σύμπλεγμα Multi-Mineral bio-fermented.

Το Keratin Shampoo είναι το μεταξένιο σαμπουάν για πιο δυνατά, ενυδατωμένα και ευκολοχτένιστα μακριά μαλλιά, αλλά όχι βαριά. Αποτρέπει το σπάσιμο και την εμφάνιση ψαλίδας. Σχεδιασμένο χωρίς αλάτι για να το κάνει ιδανικό για μαλλιά που υποβάλλονται σε χημικές θεραπείες, όπως θεραπείες κερατίνης. Χωρίς άλατα.

  • Keratin Mask 300ml. Μάσκα που δυναμώνει τα μακριά μαλλιά, αφήνοντάς τα ελαστικά και ευκολοχτένιστα. 

Μάσκα κερατίνης με βάση τη φυτική κερατίνη και το σύμπλεγμα πολλαπλών ορυκτών, ένα καινοτόμο μεταλλικό σύμπλεγμα αποτελούμενο από σίδηρο, χαλκό, μαγνήσιο, πυρίτιο, ψευδάργυρο, που προέρχεται από μια διαδικασία βιοζύμωσης, για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα: επανορθώνει, ενυδατώνει και τα κάνει ευκολοχτένιστα, από την πρώτη εφαρμογή. Η Mood Keratin Mask είναι η τέλεια μεταξένια μάσκα για μακριά μαλλιά: δυναμώνει τα μαλλιά, τα καθιστά ενυδατωμένα και ευκολοχτένισταΑποτρέπει το σπάσιμο και την εμφάνιση ψαλίδας.

  • Keratin 2in1 Cream 200ml. Κρέμα πολλαπλών χρήσεων για μακριά μαλλιά, εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη και το βιοζυμωμένο σύμπλεγμα Multi-Mineral

Η Mood Keratin 2in1 Cream είναι η κρέμα πολλαπλών χρήσεων, που διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών. Χάρη στη σύνθεσή του, επανορθώνει, ενυδατώνει και βελτιώνει την απαλότητα και την ευκολία διαχείρισης των μαλλιών, χωρίς να τα βαραίνει. Σετ προϊόντα κερατίνης μαλλιών με Vegan φόρμουλα.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu